Wie zijn wij?

SlimOndersteunen is een slim secretariaatsbureau

Wij weten precies hoe we jou op een slimme manier kunnen ondersteunen en wij zorgen ervoor dat je een optimale ondersteuning krijgt op een kundige en efficiënte manier.

Door onze brede ervaring bespaar je tijd, geld en frustratie. Kies voor jezelf, focus je op jouw core business en laat ons de rest voor je regelen.

Slimmer
Wij werken slimmer en dus sneller dan anderen. Dit betekent dat wij minder uren besteden aan een opdracht dan een ander. Winst voor jou dus.
Een voorbeeld: 
Jouw vaste secretaresse doet 40 uur over haar werkzaamheden.
 SlimOndersteunen doet er 30 uur over. Reken je winst maar uit.

Hoe doen we dat? Door slim te werken. Wij werken zo slim dat wij met gemak 1 uur per dag besparen door ons werk slim te organiseren. Dit kunnen wij doordat wij werken volgens een hele slimme timemanagement methode, die we jou trouwens ook aan kunnen leren..

SlimOndersteunen is opgericht door Marijke van Werkhoven

Marijke

Marijke is zeer ervaren als directiesecretaresse, officemanager en trainer in Slimmer Werken. Zij is hbo+ opgeleid en weet alles van het ondersteunende vak in combi met Slimmer Werken. Door haar jarenlange werkervaring als ondersteuner(15 jaar, waarvan 8 jaar als freelancer) en haar ervaring als trainer (3 jaar) is zij  dé persoon die je met een gerust hart jouw ondersteuning kan toevertrouwen.

Meer weten over Marijke? Check haar profiel op LinkedIn.